Σχετικά με τον Τεό

Γνωρίστε τον ξεναγό σας...

Φωτογραφίες site: Delphine Gidoin

Λίγα λόγια για εμένα

Το ταξίδι ξεκίνησε μετά το Erasmus στην Πορτογαλία. Μετά το πρώτο πτυχίο στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα διεθνών σχέσεων του πανεπιστημίου του Warwick στη Μεγάλη Βρετανία. Στο Λονδίνο είχα την ευτυχία να εργαστώ στους οργανισμούς που πάντα ονειρευόμουν όπως το BBC, το CNN και και τους Financial Times. Επέστρεψα στην Ελλάδα για ένα χρόνο για λογαριασμό του Mega Channel πριν βρεθώ στο Βερολίνο όπου εργάστηκα για το Russia Today, το κρατικό κανάλι της ρώσικης κυβέρνησης. Σε όλη αυτή τη διαδρομή η Βαρκελώνη ήταν ένας ανεκπλήρωτος πόθος. Όταν επιτέλους εγκαταστάθηκα εδώ κατάλαβα ότι αν κάτι μου άρεσε και ήξερα να κάνω καλά ήταν να διηγούμαι ιστορίες και να παρουσιάζω εικόνες. Οι ξεναγήσεις σε γκρουπ ποτέ δεν με συγκινούσαν... Τις θεωρούσα βαρετές και στημένες. Αυτό που ξέρω να κάνω είναι σαν πολίτης του κόσμου που έγινα να σας ξεναγώ στην πόλη μου μέσα από βιωματικές δραστηριότητες. Θέλω να σας δείξω τη Βαρκελώνη σαν ντόπιος και να σας κάνω να νιώσετε οικεία σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου.

Η Βαρκελώνη μετά τον Covid-19...

Τον Μάρτιο του 2020 οι ξεναγήσεις μας σταμάτησαν λόγω της πανδημίας. Στο διάστημα που ο κόσμος «πάγωσε» εμείς σκεφθήκαμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες προς εσάς, τους επισκέπτες της Βαρκελώνης. Η Eteobcn μεγάλωσε και στην ομάδα προστέθηκαν ξεναγοί με αγάπη για την Βαρκελώνη και όρεξη για να γίνουν ο «άνθρωπός» σας τις ημέρες της επίσκεψης. Το τουρ γλυκών και η ποδηλατάδα είναι οι νέες μας ιδέες για να γνωρίσετε την πιο όμορφη πόλης της Ευρώπης αλλιώς.. τι λέτε είστε έτοιμοι?

Έλληνας ξεναγεί με Sup και ξύλινα ποδήλατα ΕΡΤ...

Διαβάστε ακόμα

Από τη δημοσιογραφία στη Βαρκελώνη και τα free tours....

Στην καλύτερη ραδιοφωνική εκπομπή του κόσμου, ο Ετεοκλής Νικολάου -που είναι ο άνθρωπός σας, αν επισκεφτείτε την Βαρκελώνη και θέλετε τον καλύτερο ξεναγό για να την γνωρίσετε πραγματικά


Διαβάστε περισσότερα…

Οι δυσκολίες, η τεχνολογία και μια κατάθεση ψυχής

Διαβάστε περισσότερα…

Ο Έλληνας δημοσιογράφος που ρίσκαρε, έγινε ξεναγός και πέτυχε

Διαβάστε περισσότερα…