Όροι συμμετοχής -Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε και βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις ακόλουθες πολιτικές της Eteobcn που εφαρμόζονται σε όλες τις κρατήσεις μας.

  • Κράτηση περιήγησης

Για να ολοκληρώσετε μια κράτηση απαιτείται τραπεζική μεταφορά 100% της συνολικής τιμής. Τυχόν πιθανά τραπεζικά τέλη ή προμήθειες καταβάλλονται από τον πελάτη. Η απόδειξη της μεταφοράς θα διασφαλίσει την κράτησή σας. Μόλις κάνετε κράτηση για την ξενάγησή σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης, συμβουλές για την προετοιμασία της ξενάγησής σας, προτάσεις για φαγητό και ποτό καθώς στοιχεία επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης.

  • Ακύρωση ή αλλαγή από τον πελάτη

Όλες οι ακυρώσεις πρέπει να κοινοποιούνται από το άτομο που υπέβαλε τη φόρμα κράτησης και να επιβεβαιωθεί από την Eteobcn. Οι επιστροφές χρημάτων θα βασίζονται στην ημέρα που θα λάβουμε τη γραπτή ειδοποίηση.

Ανάλογα με τη στιγμή της ακύρωσης ισχύει διαφορετική επιστροφή χρημάτων:

Τουλάχιστον 30 ημέρες πριν δεν υπάρχει ποινή.

Από 1 εβδομάδα έως 29 ημέρες πριν από την ξενάγηση, θα χρεωθείτε με ακυρωτικό 50%.

Τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία θα χρεωθείτε το 100% του συνολικού ποσού.

 Δεν θα γίνουν επιστροφές χρημάτων για έναν συμμετέχοντα που φτάνει αργά μετά από 30 λεπτά σε μια ξενάγηση χωρίς να έχει υπάρξει ενημέρωση. Η άφιξη στο συμφωνημένο σημείο συνάντησης περισσότερο από 30 λεπτά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα θα θεωρείται μη εμφάνιση από τον πελάτη.

  •  Ακύρωση ή αλλαγή από την Eteobcn

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την ξενάγηση σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων πέρα από τον έλεγχό μας. Τέτοιες περιστάσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, αδυναμία πρόσβασης σε τουριστικά αξιοθέατα λόγω των ενεργειών κυβερνητικών φορέων ή αρχών μνημείων, καθυστερήσεις ή ακυρώσεις στις δημόσιες συγκοινωνίες, αστικές ή πολιτικές αναταραχές, τρομοκρατία, φυσική καταστροφή, πυρκαγιά, δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλη δύναμη περίσταση ανωτέρας βίας (θέματα υγείας). Στην απίθανη περίπτωση που προκύψουν τέτοιες περιστάσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως για να καταλήξουμε σε συμφωνία, δίνοντάς σας την επιλογή εναλλακτικών υπηρεσιών ή πλήρους επιστροφής χρημάτων. Δεν θα καταβληθεί επιπλέον αποζημίωση. Η Eteobcn αποποιείται ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν άλλα προσωπικά έξοδα που πραγματοποιήσατε πριν ή ως αποτέλεσμα ακύρωσης ξενάγησης, όπως αεροπορικά εισιτήρια ή άλλα έξοδα. Η νέα ξενάγηση ή η επιστροφή χρημάτων θα αποτελεί πλήρη και τελική διευθέτηση και απαλλαγή κάθε ευθύνης εκ μέρους της Eteobcn σχετικά με την ακύρωση της αρχικής ξενάγησης. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για τον πελάτη και περιλαμβάνονται στο αρχικό κόστος της ξενάγησης, θα είναι στη διάθεσή του στην επίσημη τιμή σε περίπτωση που θα ήθελε να τα χρησιμοποιήσει.

  • Τροποποίηση ξενάγησης

Ο οδηγός δεν είναι υπεύθυνος για την αλλαγή / μείωση του δρομολογίου μιας επίσκεψης λόγω ακραίων καιρικών καταστάσεων, καθυστερήσεων (από τον πελάτη ή τρίτα μέρη), απρόβλεπτα γεγονότα ή οποιαδήποτε κατάσταση πέρα από τον έλεγχό του.

  • Ταξιδιωτική ασφάλιση

Η Eteobcn δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για απρόβλεπτες περιστάσεις όπως καιρός, ακυρώσεις πτήσεων ή καθυστερήσεις, επεισόδια επίγειου ταξιδιού στο σημείο αναχώρησης της εκδρομής, ενέργειες ή υπηρεσίες οποιωνδήποτε εγκαταστάσεων επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της ξενάγησης ή περιστατικά όπως προσωπικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, τραυματισμός, ασθένεια ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να προσδιορίσετε την ανάγκη σας και να αποκτήσετε κατάλληλη προσωπική ιδιοκτησία, υγεία / ατύχημα και ακύρωση / ταξιδιωτική ασφάλιση.

  • Ευθύνες πελατών

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά στο σημείο συνάντησης ή από το σημείο λήξης που συμφωνήθηκε με τον ξεναγό, για να είναι εγκαίρως προκειμένου να μην επηρεάσει τη διάρκεια / δρομολόγιο της ξενάγησης, την αρκετά καλή υγεία και τη συμπεριφορά τους. Ο ξεναγός διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να τερματίσει μια ξενάγηση σε περίπτωση ακατάλληλης στάσης εκ μέρους του πελάτη.

  • Ανήλικοι

Οι οικογένειες είναι ευπρόσδεκτες. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών, ωστόσο, πρέπει να συνοδεύονται στην ξενάγηση ανά πάσα στιγμή από έναν γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα.

Στείλτε μου ένα email ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Please select a valid form
Θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία?