Νυχτερινή ξενάγηση στη Βαρκελώνη - Νέο! -

Φωτογραφίες site: Delphine Gidoin

Νυχτερινή ξενάγηση στη Βαρκελώνη

Σε αυτή την ξενάγηση θα δούμε πώς διασκέδασαν οι Βαρκελώνες όλων των εποχών. Θα ανακαλύψουμε σε μια νυχτερινή βόλτα πώς ζούσε η νύχτα από τα ρωμαϊκά χρόνια μέχρι σήμερα. Πώς ήταν το σεξ, η πορνεία, και η μακροχρόνια σχέση της πόλης με τη τρανσέξουαλ κοινότητα. Θα ανακαλύψουμε τι έπιναν, τι έτρωγαν, τι ναρκωτικά καταναλώνονταν απο τον υπόκοσμο. Θα μιλήσουμε για τις μόδες που ήταν της μόδας στην πόλη, όπως η σοκολάτα, το πάθος για όπερα, θέατρο ή τάνγκο, το παιχνίδι, οι μποέμ χρόνοι του μοντερνισμού με αρώματα αψέντι, τα πολυτελή φεστιβάλ των Ινδιάνων, τη Chinatown μετά την άφιξη των αμερικανικών στόλων και επίσης τις νύχτες και τις περιπέτειες περίφημων επισκεπτών όπως οι Giacomo Casanova, Buffalo Bill, Einstein, Picasso, Lorca and Dalí, Carlos Gardel, Ava Garner ή John Wayne.

Διάρκεια: 2 ώρες - Ξενάγηση μέχρι 2 άτομα 95 ευρώ - Ξενάγηση μέχρι 4 άτομα 115 ευρώ - Κόστος για κάθε έξτρα άτομο πάνω από 4 άτομο 20 ευρώ επιπλέον

*** Tip: Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση πρέπει να γίνεται μέχρι και 24 ώρες νωρίτερα. Πρέπει να φθάσετε στο σημείο συνάντησης περίπου 5-10 λεπτά πριν από την έναρξη της περιήγησης. Αν καθυστερήσετε, μπορεί να σας πάρει τη θέση κάποιος άλλος ταξιδιώτης. Η περιήγηση δεν περιλαμβάνει είσοδο σε ορισμένα κτίρια.

Στείλτε μου ένα email ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Please select a valid form
Θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία?