Εμφύλιος πόλεμος

Φωτογραφίες site: Delphine Gidoin

Εμφύλιος πόλεμος

Σε αυτή τη διαδρομή θα ανακαλύψουμε πού, πώς και γιατί έγιναν μάχες, μέσα από τα σημάδια που φαίνονται ακόμη στην πόλη. Θα θυμηθούμε πώς ζούσαν οι άνθρωποι της Βαρκελώνης και θα συναντήσουμε αυτούς που ήρθαν να πολεμήσουν από άλλες χώρες εκείνες τις μέρες. Θα αναδημιουργήσουμε το δρομολόγιο της μάχης της Βαρκελώνης, επισκεπτόμενοι τα μέρη όπου διεξήχθη από τα πρώτα οδοφράγματα μέχρι τον τελευταίο αγώνα στους στρατώνες Αταραζανά. Θα ανακτήσουμε ιστορίες που ακούγονται στις γειτονιές και τις οικογένειες από πρώτο χέρι, καθημερινές ιστορίες που δεν πρέπει να ξεχαστούν. Σε αυτή τη διαδρομή θα ακούσουμε ιστορίες από πρώτο χέρι, καθημερινές μαρτυρίες που δεν πρέπει να ξεχαστούν. Θα ανακαλύψουμε το σπίτι των αγορών Boquería και Sant Antoni, την περιοχή με τα κόκκινα φανάρια και το Gothic Hospital de la Santa Creu, αυτή η γειτονιά είναι η καρδιά της Βαρκελώνης, η πόλη δεν μπορεί να γίνει κατανοητή χωρίς αυτήν. Ανακαλύψτε με διαφορετικά μάτια τις παλιές φυλακές Reina Amalia, τη τσιγγάνικη γειτονιά, τα θέατρα και τα καμπαρέ. Η καρδιά της Βαρκελώνης, μια γειτονιά χωρίς την οποία αυτή η πόλη δεν θα μπορούσε να εξηγηθεί.

Διάρκεια: 2 ώρες - Ξενάγηση μέχρι 2 άτομα 95 ευρώ - Ξενάγηση μέχρι 4 άτομα 115 ευρώ - Κόστος για κάθε έξτρα άτομο πάνω από 4 άτομο 20 ευρώ επιπλέον

*** Tip: Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση πρέπει να γίνεται μέχρι και 24 ώρες νωρίτερα. Πρέπει να φθάσετε στο σημείο συνάντησης περίπου 5-10 λεπτά πριν από την έναρξη της περιήγησης. Αν καθυστερήσετε, μπορεί να σας πάρει τη θέση κάποιος άλλος ταξιδιώτης. Η περιήγηση δεν περιλαμβάνει είσοδο σε ορισμένα κτίρια.

Στείλτε μου ένα email ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Please select a valid form
Θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία?