Ποδηλατάδα...!

Φωτογραφίες site: Delphine Gidoin

Ποδηλατάδα. . .

Τι λέτε να γνωρίσουμε τη Βαρκελώνη με μια ποδηλαταδα; Τα πανέμορφα ξύλινα ποδήλατα ήρθαν στη Βαρκελώνη και οι έμπειροι ξεναγοί μας σας περιμένουν για μια βόλτα στην πιο όμορφη ευρωπαϊκή πόλη. Διαλέξτε μία από τις διαδρομές μας ανάλογα με τη διάθεσή σας. Η ποδηλατάδα των highlights της πόλης είναι ο καλύτερος γρήγορος τρόπος να δείτε τα κύρια αξιοθέατα του κέντρου της πόλης και να βγάλετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Η διαδρομή στα βήματα του Γκαουντί θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τα αριστουργήματα του Καταλανού αρχιτέκτονα. Αν σας αρέσει η βόλτα να περιλαμβάνει και τσιμπολόγημα... Τι λέτε λοιπόν για μια ποδηλαταδα με στάσεις για ισπανικούς μεζέδες;

- Τιμές: από 28€ ανά άτομο -

Οι ξεναγήσεις μας:

  • Barcelona Highlights Tour (Barceloneta, Old Port, Colon statue, Las Ramblas, Placa Reial Gothic quarter, El born Palau de la Musica, Catalana, Market of Santa Caterina, Santa Maria del Mar)
  • Architecture Bike Tour (Barceloneta, Parc of Ciudadela, Arc de Triumph, Passeig de Gracia, El Nacional, Casa Lleo I Morrera, Casa Amattler, Casa Battlo Casa Mila Sagrada Familia, Olympic Port)
  • Seaside Bike Tour 
    Πατήστε την εικόνα για περισσότερα ή επισκευθείτε το Bike On Wood
     
*** Tip: Οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση πρέπει να γίνεται μέχρι και 24 ώρες νωρίτερα. Πρέπει να φθάσετε στο σημείο συνάντησης περίπου 5-10 λεπτά πριν από την έναρξη της περιήγησης. Αν καθυστερήσετε, μπορεί να σας πάρει τη θέση κάποιος άλλος ταξιδιώτης. Η περιήγηση δεν περιλαμβάνει είσοδο σε ορισμένα κτίρια.

Στείλτε μου ένα email ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί σας.

Please select a valid form
Θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία?